Björn

NÄSFJÄLLET

Försäljning pågår.
Nya stugor och tomter nära allt.

24 TOMTER

nära allt

1.095 000 KR

i frånpris för ny stuga

48-65 KVM

välplanerade kvadratmeter

45 MIL

från Stockholm

VAR

VAD

Försäljning av stugor i BRF Utsikten 2
samt tomter i område Backen

HUSPRODUCENT

Kvalitetsbygg

INFORMATION

Illustrationsbild

INVESTERA I DITT NYA DRÖMBOENDE I FJÄLLEN

Näsfjället utvecklas för att möta våra gästers önskemål och det ökade intresset för ett genuint naturnära boende. Med begränsad och varsam exploatering för att bibehålla den befintliga upplevelsen av lugn och ro i riktig fjällmiljö, erbjuds nu ett unikt tillfälle att förverkliga sin dröm om ett aktivt liv i fjällen året runt. Till försäljning finns nyproducerade stugor i BRF Utsikten 2 från endast 1 095 000 kr, samt friköpta tomter i området Backen.

BRF UTSIKTEN 2

Området för BRF Utsikten 2 ligger som allt annat i Näsfjället nära till våra pister, längdspåren och med den vackra och genuina fjällvärlden runt husknuten. I den första etappen erbjuds 25 tomter med stugor om 65 kvm och 48 kvm. 

STUGORNA

Effektivt planerade för barnfamiljen och med god standard i alla detaljer. Stugorna har allt det du behöver – ett ljust och härligt allrum, fullt utrustat kök med diskmaskin, trevliga sovrum, WC och dusch med tvättmaskin. Bastu såklart. Husen är välisolerade och uppvärmda med en luftvärmepump som ger låga energikostnader.

Stugorna är prefabricerade hus med lösningar baserade på önskemål och behov för en fjällsemester. Fördelarna med förtillverkade byggelement är uppenbara. Produktionen sker inomhus under kontrollerade former. Detta ger hög kvalitet, god arbetsmiljö och vi slipper väderproblem som kan orsaka fuktskador.

Stugorna

MYSIGA FJÄLLSTUGOR OM 48 KVM

Perfekt för den lilla familjen som vill äga sitt eget fjällboende i en fridfull och naturnära miljö. 

Den lilla mysiga fjällstugan är på 48 kvm och har allt som behövs. Två sovrum, varav ett med dubbelsäng. Bastu i anslutning till badrummet samt matplats, vardagsrum och kök i öppen härlig planlösning. Den invändiga takhöjden är 2,5 meter och ger ett luftigt intryck. Utanför ett förråd för skidor och annan fjällutrustning på 2 kvadratmeter. 

Invändigt är huset fräscht vitt, med kök från Marbodal/Sentens med tillhörande vitvaror från Electrolux. Pris 1 095 000 kr.

FJÄLLHUS om 65 KVM FÖR DEN STORA FAMILJEN

Fjällstugan med 6+2 bäddar som rymmer den stora familjen eller två familjer. Huset har tre sovrum samt möjlighet till bäddsoffa. Givetvis en bastu i anslutning till badrummet samt ytterligare en toalett. Huset har även ett generöst kapprum, där vinterplaggen får plats.

Utanför ett förråd för skidor och annan fjällutrustning.

Invändigt är huset fräscht vitt, med kök från Marbodal/Sentens med tillhörande vitvaror från Electrolux. Pris 1 545 000 kr.

FJÄLLHUSET FÖR DEN STORA FAMILJEN

 

TOMTOMRÅDET BACKEN

Tomtområdet Backen erbjuder 24 friköpta tomter i ett av Näsfjällets bästa lägen med både utsikt och ski-in/ski-out läge. Minsta tomtstorlek i området är 600-800 kvm enligt detaljplan.
Tomtpriserna är i intervallet 695 000 kr – 795 000 kr. 

Tomtkartor Backen

 • Tomterna ligger under avstyckning hos Lantmäteriet.
 • Fastighetsbeteckning: tomt avstyckad från Näsfjällsåsen 1:70, Malung kommun, Skattesats 34.45%.
 • Anslutningsavgift VA per tomt ca: 150.000 kr.
 • Minsta tomtstorlek i området är 600-800 kvm enligt detaljplan.
 • Storlek: 600 kvm.
 • Byggnadsrätt: Största byggnadsarea är 15 procent av fastighetens storlek.
 • Största byggnadsarea per byggnad är 140 kvm.
 • Fasad skall utformas i huvudsak av trä.
 • Tak skall vara av matt svart/grå beläggning alternativt helt solcellstak.
 • Nockhöjd: 7.5 meter.
 • Takvinkel mellan 27-33 grader.

NÄSFJÄLLET

Skidanläggningen i Näsfjället byggdes av Malungs kommun redan i början av 1980-talet med syfte att ge liv åt byn Sörsjön. Alltsedan dess har Näsfjället haft en natur- och hälsoprofil där grundfilosofin är erbjuda upplevelser och friluftsliv i en genuin fjällmiljö hela året runt.

Näsfjället, som nu vidareutvecklas, är för familjen som älskar friluftsliv och kvalitetstid att umgås. För dig som vill ha ett lägre tempo, lägre priser och kortare liftköer. Ski in/Ski out med utförsåkning, längdspår och oändliga skoterleder runt husknuten.

I NÄSFJÄLLET ERBJUDS ELVA STYCKEN NEDFARTER

Härliga och varierande backar i natursnö för alla krav på svårighetsgrad. Den gröna backen Solsidan är helt sagolikt vacker och skön för hela familjen vid vackert väder. Gillar du lössnö finns det gott om korta åk där du enkelt kan ta sig ut utanför pisten och få några sköna lössnösvängar. Natursnön brukar lägga sig runt nyår och ligga fram till början av maj.
Pistkarta Näsfjället Sälen

Näsfjället är perfekt för barnfamiljer då allt utgår från samma ställe vilket gör att du som förälder kan slå dig ner i en snödriva och samtidigt ha koll på vilken backe barnen befinner sig i. Vill du byta miljö för en dag är det enkelt med Näsfjället som utgångspunkt. I närområdet finns närmare 125 liftar och 175 nedfarter och det är endast 6,2 mil till norska Trysil. 

PÅ LÄNGDEN I STÄLLET?

Föredrar du att åka skidor på längden finns det tre stycken preparerade längdspår att välja mellan: 2,5 kilometer, 5,5 kilometer eller 7,5 kilometer. 

Du kan givetvis även åka fritt på fjället, antingen obanat eller längs skoterlederna. Ta på dig turskidorna, packa matsäcken och ge dig ut på tur för att upptäcka naturen och omgivningarna. I Näsfjället finns det alla möjligheter för den som vill åka längdskidor att hitta något som passar.

FÖR SNÖSKOTERFANTASTEN

Med utgångspunk Näsfjället kan ni åka på oändliga skoterleder på Kungsleden. Södra Kungsleden sträcker sig från Högfjällshotellet i Sälen, norr ut genom Norra Transtrandsfjällens naturreservat, passerar genom Skarsåsfjällens naturreservat, fortsätter förbi Fulufjället över Drevfjällens naturreservat och upp till Långfjällets naturreservat. Längst leden finns vindskydd och raststugor.

NÄSFJÄLLET ÅRET RUNT

Till Näsfjället är du välkommen året runt för att upptäcka naturen och äventyret även under sommaren och hösten.

Naturen fylls av bär och svamp och vi kan förse oss av det goda – helt gratis. Passa även på att hämta kraft och energi ute i naturen så att både kropp och själ mår bra efter vistelsen här. Man behöver inte alltid göra så mycket!

STOLT GRANNE TILL FULUFJÄLLETS NATIONALPARK

Fulufjällets nationalpark är ett nästintill orört naturområde i södra delen av fjällkedjan. Många väljer att besöka Njupeskärs vattenfall, ett av de högsta i Sverige med sina 93 meter och har en fri fallhöjd på 70 meter. Under årtusenden har vattnet mejslat ut en stor klyfta. På toppen av fallet har du en fantastisk utsikt över klyftan och landskapet. Näsfjället är den perfekta utgångspunkten för ditt besök.

HITTA HIT

Näsfjället ligger 45 mil från Stockholm och 51 mil från Göteborg.

Avstånd till Näsfjället

 • Stockholm 45 mil
 • Göteborg 51 mil
 • Oslo 26 mil
 • Idre 8,6 mil
 • Sälen 4,2 mil
 • Stöten 2,3 mil
 • Tandådalen 2,9 mil
 • Trysil 6,2 mil

Du kan också flyga till Sälens nya flygplats

KONTAKTA OSS!

För försäljning av tomter och bostäder i Näsfjället.

forsaljning@nasfjallet.se